JÄGAREXAMEN FÖRETAG (4 kvällar)

  Jägarexamen Företag -utbildningen är en kurs uppdelad på 4 kvällar a 3,5h. Denna kurs vänder sig till företag eller personer på ett företag som vill gå en Jägarexamens utbildning. Förutsättningen är att det finns lokaler på företaget som kan utnyttjas under dessa 4 kvällar och att det finns projektor tillgänglig. Kursen kräver att deltagaren ska ha läst/gått igenom kursböckerna innan  utbildningen börjar. Det brukar ta mellan 1-2 veckor så se till att beställ i god tid.
  Kurslitteraturen vi använder är Jägarförbundets material, dessa finns att köpa i butiken eller här..http://www.jaktiaakersberga.se/produkt/jagarexamens-paket/

  KURSLEDARE

  Tomas Westman, är utbildad länsinstruktör hos Svenska Jägareförbundet i viltspår och eftersök. Tomas är även en aktiv jägare och eftersöksjägare sen 30år och har i dagsläget 6st egna hundar som han arbetar och jagar med. Tomas är även jaktledare på Jägareförbundets marker på Bogesund. Jaktligt är Tomas allätare men det som ligger närmast hjärtat är hundjakten då främst på Vildsvin, Rådjur, älg och Hjort.

  Johan Åkerman, Johan är utbildad skjutinstruktör och driver idag ett företag med inriktning utbildning  i Hund, Jakt och eftersök. Jägarexamenskurser har Johan hållit på med i 20 år. Johan är även en aktiv jägare och eftersöksjägare och har i dagsläget 2 hundar. Jaktligt har Johan som största intresse jakt med egna hundar på framför allt klövvilt men även fjälljakt på ripa är en stor favorit.

  UPPLÄGG

  Kursen är upplagd enligt följande men kan justeras beroende på deltagarnas förkunskaper.

  • Kväll 1,   Stycke 1-2
  • Kväll 2,  Stycke 3-4
  • Kväll 3,  Stycke 5-6
  • Kväll 4,  Repetition + Provskrivning

  Tidsbokning

  Är ni 6st eller fler från ett företag så kan ni skicka in en intresseanmälan med förslag på starttid så kontaktar vi er för planeringen.
  Skicka in intresseanmälan nedan så återkommer vi till er.

  Övningsskjutning /Förberedelse Praktiskaprov:

  Vi har skjutinstruktörer knutna till verksamheten som bokas för skjutövning och som förbereder er inför det praktiska provet.
  Tidsbokning av övningsskjutning görs direkt till skjutinstruktör via mail till Hansi Jarosch Mail: hansi1@live.se . En skjut instruktör kommer
  även att närvara på en av kvällarna för planering inför de praktiskaproven.

  Priser/Person

  • Kurs 4 995kr exkl. kurslitteratur samt de praktiska proven.
  • Kurslitteratur 795kr
  • Praktiska prov 1 100kr + Ammunition
  • Övningsskjutning 2000kr-4000kr
  • Teoretiskt Prov 500kr
  • Eventuell reseersättning

  Direkt efter genomförd och godkänd utbildning erhåller kursdeltagarna av Svenska Jägareförbundet godkänt utbildnings bevis